Τop bankers: Σε αυτούς επενδύουν οι τράπεζες

http://www.sigmalive.com/archive/inbusiness/news/financials/329302

«Μια δυναμική προσωπικότητα, που καθοδηγεί και στηρίζει τις στρατηγικές αποφάσεις με στόχο την επίτευξη των φιλόδοξων στόχων της Alpha Bank». – Άρθρο του κυπριακού ειδησεογραφικού portal Sigmalive για τα ανώτατα διευθυντικά στελέχη των μεγαλύτερων τραπεζών και συνεργατικών πιστωτικών ιδρυμάτων της Κύπρου.

 

 

Συνέντευξη στον κυπριακό ειδησεογραφικό ιστότοπο Stockwatch

http://www.stockwatch.com.cy/nqcontent.cfm?a_id=520

Σε θεσμικά κενά που διέπουν την εποπτεία των εμπορικών τραπεζών και των συνεργατικών ιδρυμάτων αποδίδει τις στρεβλώσεις που υπάρχουν στο εγχώριο χρηματοπιστωτικό σύστημα ο διευθύνων σύμβουλος της Alpha Bank Κύπρου, Κώστας Κόκκινος.

Αφιέρωμα στα Success Stories της Κύπρου

http://costaskokkinos.com/wp-content/uploads/2014/11/Success_Stories_File.pdf

«Ο κ. Κόκκινος θεωρήθηκε κεφάλαιο για την τράπεζα». – «Πρωταρχικοί στόχοι παραμένουν η αποτελεσματική διαχείριση του λειτουργικού κόστους, η βελτίωση της παραγωγικότητας και η αξιοποίηση του υφιστάμενου δικτύου καταστημάτων και των εναλλακτικών δικτύων»

Άρθρο του κυπριακού οικονομικού περιοδικού EUROΚΕΡΔΟΣ για την Alpha Bank Cyprus

http://costaskokkinos.com/wp-content/uploads/2008/04/eurokerdos_2008.pdf

Ιδιαίτερα ικανοποιημένη η Αθήνα από τις επιδόσεις της θυγατρικής της, φαίνεται να βασίζει σε αυτήν ένα σημαντικό ποσοστό επιτυχίας του φιλόδοξου τριετούς business plan του ομίλου. Ο Πρόεδρος του Ομίλου κ. Γ. Κωστόπουλος άφησε να εννοηθεί ότι περιμένει ακόμα περισσότερα, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να ξεπεραστεί ο στόχος για αύξηση των καταστημάτων σε 50 το 2010.

Συνέντευξη στο κυπριακό οικονομικό περιοδικό EUROΚΕΡΔΟΣ

http://www.hrima.gr/searcharticle.asp?view=334&ref=325

Μια συνέντευξη με τον κ. Κώστα Κόκκινο παρουσιάζει πάντοτε μεγάλο ενδιαφέρον. Ιδιαίτερα τώρα που η θυγατρική της Alpha Bank έχει «φουλάρει τις μηχανές της» και σημειώνει φέτος εκπληκτικούς ρυθμούς ανάπτυξης σε όλα της τα μεγέθη με ενδεικτικό το +36% στις χορηγήσεις.

Άρθρο στον κυπριακό ιστότοπο financialmirror.com

http://216.197.105.115/more_news.php?id=6594&type=news

Ο κ. Κωστόπουλος εξήρε τον κ. Κόκκινο για το επίτευγμά του, να συγκαταλέγεται η Alpha Bank μεταξύ των 4 μεγαλυτέρων τραπεζών στην Κύπρο. – Ο Πρόεδρος της Alpha Bank Cyprus δήλωσε ότι στόχος είναι η περαιτέρω επέκταση του δικτύου καταστημάτων σε 40 και η αύξηση του μεριδίου αγοράς κατά 1% ετησίως. Υπόδειγμα η Κύπρος για την επέκταση του ομίλου σε ξένες αγορές.

Συμμετοχή στη λίστα POWER LIST 100+

http://costaskokkinos.com/wp-content/uploads/2014/11/In_Business_PowerList_2006.pdf

Τα 100 και πλέον πιο ισχυρά πρόσωπα των κυπριακών επιχειρήσεων για το 2006 του περιοδικού INBusiness – «Ο κ. Κόκκινος κατάφερε να επανατοποθετήσει την Alpha Bank στον σωστό δρόμο. Στην Κύπρο εμπιστεύονται ιδιαίτερα τον κ. Κόκκινο, ο οποίος έχει αποδείξει με τον καλύτερο τρόπο τις ικανότητές του».

Συνέντευξη στον κυπριακό ιστότοπο financialmirror.com

http://216.197.105.115/more_news.php?id=3299&type=news

Η Alpha Bank στοχεύει σε μερίδιο χορηγήσεων της τάξης του 12%.

Συνέντευξη στις οικονομικές σελίδες της κυπριακής εφημερίδας Ο Φιλελεύθερος

http://costaskokkinos.com/wp-content/uploads/2014/11/fileleutheros_02_2006.pdf

«Επίκεντρό μας ο πελάτης. Με σεβασμό προς τους πελάτες μας μελετούμε συνεχώς την αγορά με σκοπό την ικανοποίηση των αναγκών τους»

Συνέντευξη στο ένθετο «Καριέρα & Εργασία» της κυπριακής εφημερίδας Η Σημερινή

http://costaskokkinos.com/wp-content/uploads/2014/11/Simerini_10_2005.pdf

«Εκείνο που θεωρούμε ότι προσφέρει η Alpha Bank είναι η καλή διαχείριση της σχέσεώς μας με την πελατεία με στόχο τη μεγιστοποίηση του οφέλους του πελάτη μας, τόσο σε σχέση με τις αποδόσεις των λογαριασμών του όσο και σε επίπεδο προσωπικής, τραπεζικής εξυπηρέτησης»

Συνέντευξη στο ένθετο «Κύπρος: Οικονομία & Μπίζνες» της ελληνικής εφημερίδας Το Βήμα

http://costaskokkinos.com/wp-content/uploads/2014/11/Vima_7_2006.pdf

Εξέλιξη και προοπτικές της Alpha Bank Κύπρου – Εισαγωγή της Κύπρου στην ΟΝΕ

Συνέντευξη στις οικονομικές σελίδες της κυπριακής εφημερίδας Ο Φιλελεύθερος

http://costaskokkinos.com/wp-content/uploads/2014/11/fileleutheros_05_2005.pdf

Η οικονομία παρουσιάζει ευκαιρίες. Η διεθνοποίηση της κυπριακής οικονομίας θα ενισχυθεί περαιτέρω με την υιοθέτηση του ευρώ. Στόχος η χρηματοδότηση των επιχειρήσεων που παρουσιάζουν προοπτικές.

Συνέντευξη στην κυπριακή εφημερίδα Ο Φιλελεύθερος

http://costaskokkinos.com/wp-content/uploads/2014/11/Filel_18_05_2004.pdf

Η πλήρης ελευθεροποίηση της διακίνησης κεφαλαίων παρέχει αυξημένες επιλογές στου Κυπρίους για επενδύσεις. Η ένταξη της Κύπρου στην ΕΕ προσδίδει νέα δυναμική στον τραπεζικό τομέα.

Συνέντευξη στο ελληνικό οικονομικό περιοδικό ΧΡΗΜΑ

http://costaskokkinos.com/wp-content/uploads/2003/10/interview_xrima.pdf

Η Alpha Bank ανεβάζει ταχύτητα παρά τη συγκυρία. Η Τράπεζα των Ολυμπιακών Αγώνων διαθέτει συγκριτικό πλεονέκτημα για την εξυπηρέτηση των κυπριακών επιχειρήσεων που θέλουν να επεκταθούν στο εξωτερικό.